Acció: Enterrament del comerç local

W_accio comerç local des16 12Durant les passades vacances de Nadal, un grup de veïnes i veïns d’Esplugues de Llobregat van realitzar una acció simbòlica al Mercat Municipal del barri de Can Vidalet i al del barri de la Plana (igual que a la zona comercial d’aquests dos barris) per tal de denunciar l’afectació directa que patiria el comerç local amb l’execució del Pla CaufecPortaBCN.

Una part del Pla CaufecPortaBCN comporta la construcció del Centre Comercial “Finestrelles Shopping Center” a la zona ubicada entre els carrers Laureà Miró i Sant Mateu i la plaça Jacinto Benavente, just davant de la parada de Tramvia Can Oliveres, tocant al barri de Can Vidalet. El Centre Comercial constarà d’un total de 25.739 m2 de superfície comercial i preveu el pas diari d’unes 15.000 persones.

L’acció simbòlica consistia en “l’enterrament” del comerç local

El grup de veïnes i veïns, vestides de ploraneres i amb vestuari de funeral, van passejar amb un taüt del comerç local per les zones comercials dels dos barris i per dins els Mercats Municipals (des de fa anys en condicions precàries i poc dignes a l’espera de la construcció dels nous mercats).

Enfront de la construcció del Centre Comercial, defensem i lluitem pel comerç local! Aturem el Pla Caufec

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *